Finalisten dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2014 bekend

jop_2014_kandidaten bekend 14 Mei 2014

Zaterdag 10 mei  jl. sloot de officiële inschrijvingstermijn van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP) 2014. Veel jonge noordelijke ondernemers toonden de afgelopen weken hun belangstelling om deel te nemen. De jury, bestaande uit succesvolle ondernemers, deskundigen uit de advieswereld en academici, selecteerde de afgelopen dagen de zes finalisten uit alle Groningse, Drentse en Friese aanmeldingen.

De zes finalisten voor JOP 2014 zijn:

Friesland:

  • B&G Food Factory,  Niels Grootenboer (Surhuisterveen)
  • Olijve Metaal, Rudy Olijve (Oosterwolde)


Drenthe:

  • Zorgon, Bas van Dijk (Hoogeveen)
  • Burnies, Rigo Schoor (Assen)


Groningen:

  • Guapa Media, Mathijs Kok (Groningen)
  • Water & Energy Solutions, Aaldrik Haijer (Groningen)


Zwaarwegend dit jaar is het thema ‘Innovatie’, hier heeft de jury extra op beoordeeld tijdens deze eerste selectie.

Uitreiking tijdens de Nacht van de Uitblinkers

JOP 2014 wordt uitgereikt tijdens de Nacht van de Uitblinkers op 4 juni in Martiniplaza te Groningen. De Nacht van de Uitblinkers 2014 is onderdeel van de Week van de Ondernemer. Het bestuur van JOP heeft besloten dit jaar de samenwerking te zoeken met de organisatoren van De Week van de Ondernemer, Synpact. Beide organisaties zien meerwaarde in het samen optrekken tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement. 

dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden
JOP is bedoeld om die ambitieuze ondernemers/ZZP'ers, die nog net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken, een podium te bieden. Met JOP geven organisatie en sponsoren veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers.

Foto: Winnaars van JOP 2013  

Thema's

Partners