Waterschapsbestuurders gezocht

waterschapsverkiezingen_2015 11 Jun 2014

In maart 2015 zijn er weer waterschapsverkiezingen. Een groot deel van het bestuur wordt via verkiezingen door de burgers gekozen. De Kamer van Koophandel benoemt de bestuurders op de geborgde zetels, die de belangen van het bedrijfsleven in het waterschapsbestuur vertegenwoordigen. Benoeming gebeurt via een open kandidaatstelling.

De Kamer van Koophandel vindt het belangrijk dat een kandidaat affiniteit heeft met het bedrijfsleven en het waterschap. Kandidaten hebben bij voorkeur bestuurlijke ervaring en goede contacten met het regionale bedrijfsleven. Herkent u zichzelf? Stuur dan tussen 1 september en 15 oktober 2014 uw kandidaatstelling naar waterschap@kvk.nl

Uitgebreide informatie vindt u op www.kvk.nl/waterschapsverkiezingen

Partners