Enquête: Ministerie EZ evalueert Aanbestedingswet

min_EZ 15 Okt 2014

Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft opdracht gegeven om de Aanbestedingswet (die op 1 april 2013 in werking is getreden) te evalueren. Uw mening is hierbij van grote waarde. Graag nodigen wij u daarom uit om deel te nemen aan het onderzoek door een korte online enquête in te vullen. Doel is om inzicht krijgen in de ervaringen van ondernemers met de Aanbestedingswet.

Het invullen van de enquête duurt circa 15 minuten. De door u gegeven antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en geanonimiseerd verwerkt. De deadline voor het invullen van de enquête is maandag 27 oktober.

Door op de volgende link te klikken gaat u naar de online enquête: https://survey.effectiefonderzoek.nl/index.php?sid=88887&newtest=Y&lang=nl&88887X11886X472042=2

Thema's

Partners