Ondernemer Coacht Ondernemer: uitvalsbasis in Leeuwarden

pand-OCO-Leeuwarden 16 Okt 2014

Het project Ondernemer Coacht Ondernemer heeft sinds vandaag een fysieke uitvalsbasis aan de Reviusstraat (huisnummer 1) in Leeuwarden. VNO-NCW MKB Noord, initiatiefnemer van het project, heeft de ambitie om Ondernemer Coacht Ondernemer vanuit Leeuwarden verder uit te bouwen en is blij met dit tijdelijke onderkomen bij de Friesland Zorgverzekeraar.

Over Ondernemer Coacht Ondernemer
Ondernemer Coacht Ondernemer is een initiatief van VNO-NCW MKB Noord en wordt ondersteund door ING en de provincie Fryslân. Het project, dat kort voor de zomer is gelanceerd, biedt zowel startende als ervaren ondernemers in Noord-Nederland de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Dit gebeurt altijd één op één en in een ongedwongen sfeer. Ondernemer Coacht Ondernemer is toegankelijk voor iedere ondernemer in Noord-Nederland die behoefte heeft aan coaching. Projectmanager Sandra Fleurke: “Met Ondernemer Coacht Ondernemer willen we coaching toegankelijker en laagdrempeliger maken. Voor topsporters is het heel normaal om een coach te hebben, waarom voor ondernemers niet?" 

Meer weten? Kijk op www.ondernemercoachtondernemer.nl

Partners