Meer dan 400 Drentse bedrijven openen deuren voor publiek

obdd_2014 27 Okt 2014

Altijd al willen weten wat dat ene bedrijf in Drenthe eigenlijk doet? Bezoek dan de Open Bedrijvendag Drenthe op zaterdag 1 november aanstaande. 

Ruim 400 bedrijven, uit alle branches, openen hun deuren voor het publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een bedrijf of instelling in de buurt. Iedereen is welkom om tijdens de Open Bedrijvendag een bedrijf te bezoeken. Net als vorig jaar worden ook dit jaar weer duizenden bezoekers verwacht.

In aanloop naar de Open Bedrijvendag wordt op diverse basisscholen De Week van de Techniek georganiseerd. Aansluitend kunnen zij tijdens de Open Bedrijvendag bedrijven bezoeken en zelf ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

In 2013 deden er meer dan 500 bedrijven uit de 12 gemeenten mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe. Bedrijven organiseerden demonstraties, workshops en rondleidingen voor jong en oud. De Open Bedrijvendag is een initiatief van Marketing Drenthe en de Drentse deelnemende gemeenten.

Thema's

Partners