VNO-NCW MKB Noord start Ondernemerspanel

ondernemerspanel 28 Nov 2014

Lid zijn is meedoen. Onder dat motto zijn we als VNO-NCW MKB Noord bezig om onze leden nog meer te betrekken bij onze rol als belangenbehartiger richting overheid en politiek. Om u de kans te geven mee te praten over actuele noordelijke beleidsthema’s, hebben wij een ondernemerspanel opgezet.

Via dit panel willen we de deelnemers drie à vier keer per jaar bevragen over lobbyonderwerpen als infrastructuur, de nieuwe participatiewet, energiebeleid en door ondernemers gewenste dienstverlening vanuit de overheden. Wij nodigen u van harte uit om u aan te melden voor het ondernemerspanel om zo mee te praten en te denken over een nog beter ondernemersklimaat in Noord-Nederland. Het panel is zowel voor leden van VNO-NCW Noord en MKB Noord als niet-leden.

We hebben de eerste vragenlijst direct voor u klaar staan. Deze gaat over onze speerpunten die u voor de komende jaren van belang acht. Het invullen kost maximaal 5 minuten van uw tijd. U kunt u uiteraard te allen tijde weer uitschrijven.

Klik hier om u aan te melden voor het panel en de enquête in te vullen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Rinze van der Born – Markering manager VNO-NCW MKB Noord via 050-5343844.

Partners