Dijkstra Draisma vijfde keer op rij Best Managed Company

bddd_MBC 9 Dec 2014

Voor de vijfde keer op rij mag Bouwgroep Dijkstra Draisma (Dokkum) de titel “Best Managed Company” dragen. Doordat de bouwgroep zich vorig jaar voor het vierde opeenvolgende jaar gekwalificeerd heeft draagt zij sindsdien automatisch de status van Gold Member. “Best Managed Companies” is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf, welke Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en Tias School for Business and Society dit jaar voor de zevende keer organiseert.

Andere noordelijke winnaars zijn Hoomark in Hoogeveen, De Groot Installatiegroep Emmen, NNZ in Groningen en Hamilton in Sneek. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies van 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’. Slechts 75 bedrijven kwamen door de selectie heen.

Innoverend ondernemen
Wanneer bedrijven kennis blijven vergaren, naar hun klanten blijven luisteren en in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende wereld om hen heen, hebben zij volgens Ralph Lange, directeur Marketing Grootbedrijf & Instellingen bij ING Nederland, genoeg potentie om toekomstbestendig te zijn. “Het Best Managed Companies programma laat zien dat deze groep bedrijven wel degelijk kansen weet te pakken en daardoor uitstekende cijfers laat zien. Deze bedrijven bewijzen, dat ondanks de huidige situatie in de markt, voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om succesvol te zijn. We hopen dat deze bedrijven als voorbeeld en inspiratiebron kunnen dienen voor ondernemend Nederland."

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Thema's

Partners