MKB-Noord voorzitter Riek Siertsema kondigt afscheid aan

riek siertsema 18 Dec 2014

Na acht jaar voorzitterschap neemt Riek Siertsema afscheid als voorzitter van MKB-Noord. Siertsema, directeur en mede-eigenaar van organisatie- en adviesbureau Siertsema & Vos, was de eerste vrouwelijke regiovoorzitter binnen MKB-Nederland. Gerard Kremer volgt Siertsema vanaf 21 januari 2015 op.

“Onder leiding van Siertsema heeft MKB-Noord zich ontwikkeld tot een krachtige vereniging die in de afgelopen jaren flink is gegroeid”, aldus VNO-NCW MKB Noord directeur Lambert Zwiers. “Ook heeft zij een prominente rol gespeeld bij het samenvoegen van de bureaus van VNO-NCW Noord en MKB-Noord in de zomer van 2013. Hierdoor staan we als vereniging nog sterker richting overheid en politiek als dé stem van Ondernemend Noord-Nederland.”

Siertsema neemt op 21 januari 2015 afscheid met een bijzondere bijeenkomst in Martiniplaza, Groningen. Key note speakers bij haar afscheid zijn MKB-Nederland voorzitter Michaël van Straalen en Commissaris van de Koning van Drenthe, Jacques Tichelaar. Tijdens deze bijeenkomst zal Siertsema de voorzittershamer overdragen aan Gerard Kremer, tot voor kort DGA van outdoorspecialist De Vrijbuiter in Roden, Roermond, Gouda en Zaandam. Kremer is onder andere initiator van NL Investeert en ambassadeur van Ondernemer Coacht Ondernemer.

Partners