Conferentie: Doing Business with China

beijing_hanze 6 Feb 2015

Op 9 april 2015 vindt de Conferentie “Doing Business with China” plaats, georganiseerd door het Kenniscentrum Ondernemerschap, het Groningen Confucius Instituut en de China University of Communication. De conferentie voor het (groot) MKB van Noord-Nederland is gericht op business development met China.

U kunt tijdens de conferentie exclusief de unieke Chinese Advertising Expositie bezoeken: de ontwikkeling van reclame in China in de afgelopen 40 jaar. Collega-ondernemers die al jarenlang zaken doen in of met China zullen u bijpraten. Uit eigen ervaring vertellen zij onder andere over de “do’s en don'ts” die erg belangrijk zijn in het zaken doen met China.

Nieuwe business mogelijkheden creëren
De conferentie heeft een zeer praktische invalshoek. Matchmaking en business development zijn daarom de centrale thema’s. U kunt contacten leggen met collega-ondernemers, maar ook met aanwezige Chinese ondernemers.

Praktische informatie
Datum: donderdag 9 april 2015
Tijd: 11.00 - 16.30 uur
Locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van OlstToren, Zernikeplein 7, Groningen
Kosten: € 95,-

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op deze website. Hier kunt u zich ook aanmelden voor het programma. Heeft u concrete vragen of specifieke op China gebaseerde vragen? Neem dan contact op met Edwin Vis via mail e.vis@pl.hanze.nl of tel. 06 226 03 998. 

 

Thema's

Partners