Met VNO-NCW Midden naar Expo 2015 in Milaan

expo_2015 19 Mrt 2015

VNO-NCW Midden organiseert op woensdag 3 juni een eendaagse excursie naar de Expo 2015 in Milaan en nodigt ook leden van VNO-NCW Noord uit om deel te nemen. Het gekozen thema voor de Expo Milaan 2015 is “Voedsel voor de planeet, energie voor het leven”. 

Van 1 mei 2015 tot 31 oktober 2015 zal de Expo 2015, de 34e universele wereldtentoonstelling plaatsvinden in de Noord-Italiaanse stad Milaan. Het gekozen thema voor de Expo Milaan 2015 is “Voedsel voor de planeet, energie voor het leven”. Dit thema omvat technologie, innovatie, cultuur, tradities en creativiteit en hoe deze elementen zich verhouden tot eten en diëten. De Expo 2015 zal verder ook eerder geïntroduceerde thema’s behandelen (bijvoorbeeld “water en duurzame ontwikkeling” tijdens de Expo 2008 in Zaragoza) in het licht van nieuwe globale scenario's, met een focus op het recht op gezond, veilig en voldoende voedsel voor alle wereldbewoners.

Op een oppervlakte van 1,1 vierkante kilometer zullen 145 landen zich presenteren. Ook Nederland zal zich met een paviljoen presenteren. Thema van het Holland-paviljoen is: “Share, develop, grow, live: It’s the Dutch way. We are eager to discuss how this works and how, together with the rest of the world we can improve our lives even further. Welcome!”

Een bezoek aan de Expo Milano 2015 is meer dan de moeite waard! Dat is ook de reden dat VNO-NCW Midden, in samenwerking met Rientjes & Partners, voor leden en relaties een eendaags bezoek aan de Expo organiseert op woensdag 3 juni aanstaande. Wij nodigen u van harte uit om mee te gaan en de Expo Milano te beleven!

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):                
07.00 uur - Ontvangst op Schiphol en check-in voor de vlucht naar Milaan.

                - Kennismaking met overige reisgenoten onder het genot van een kopje koffie en een broodje.

08.40 uur - Vertrek vlucht naar Milaan

10.20 uur - Aankomst op de luchthaven Milaan Malpensa.

               - Ontmoeting met uw gids en transfer naar EXPO terrein.

               - Aankomst EXPO Milano en start met een bezoek aan het Nederlandse paviljoen.

               - Vervolgens bezoek EXPO met begeleiding gids of op eigen gelegenheid.

13.00 uur - Lunch in een van de restaurants op het EXPO terrein.

               - Vervolg bezoek aan de verschillende landen exposities.

               - Aan het eind van de middag verzamelen en transfer naar de luchthaven.

17.00 uur - Aankomst luchthaven Milaan, check-in en gezamenlijke maaltijd

18.45 uur - Vertrek lijndienstvlucht naar Amsterdam.

20.35 uur - Aankomst op Schiphol.

U kunt zich per e-mail aanmelden bij Marsha Krosenbrink.

Kosten
De kosten voor het bezoek aan de Expo bedragen (inclusief vlucht, toegang en maaltijden) € 395,- per persoon. De factuur zal u voor vertrek worden toegezonden. Het aantal deelnemers aan deze excursie is beperkt. Geïnteresseerden worden op basis van datum aanmelding bevestigd volgens het principe ‘first come, first serve’. Kosteloze annulering na aanmelding is mogelijk tot 1 april 2015. Na 1 april 2015 zal de volledige reissom in rekening worden gebracht.

Thema's

Partners