Jury selecteert twaalf kandidaten voor de JOP

Jop_2015_kandidaten 27 Mrt 2015

De jury van de Jonge Ondernemersprijs heeft 12 kandidaten geselecteerd  voor de voorrondes van de Jonge Ondernemers Prijs van Noord-Nederland. Zes kandidaten komen uit de provincie Groningen, vier uit Friesland en twee uit Drenthe. Juryvoorzitter Eise van der Sluis is enthousiast over de kwaliteit van het deelnemersveld: “De kandidaten weerspiegelen de veelzijdigheid en dynamiek van het noordelijk ondernemerschap. Het wordt een stevige competitie op weg naar de finale.”

De twaalf geselecteerde jonge noordelijke ondernemers gaan door naar de voorrondes, die in april plaatsvinden in Emmen, Assen en Leeuwarden, in bijzijn van de wethouders Economische Zaken en partners ING en Deloitte. De winnaar van de JOP-prijs wordt bekend gemaakt tijdens de Week van de Ondernemer op woensdag 10 juni.

De twaalf kandidaten die door zijn naar de voorrondes van de JOP:

Groningen:
LinQhost BV (Zuidbroek): Robert van den Berg
Alledaags.nl (Groningen): Antje Meindersma
Hi-Fi Corner BV (Groningen): Corné van Willigen
Bleyenberg Deurservice (Groningen): Hendrik Willem Alssema
Bax Bier (Groningen): Jeroen Bax
Fresh TV (Groningen): Peter de Graaf

Friesland:

Optiom (Leeuwarden): Vincent Walstra
In2Media (Leeuwarden): Patrick van Erven
Or-Quest (Drachten): Jelmer Spijksma
Morris Solutions (Oudehorne): Grytsje de Jong

Drenthe:
Ediso (Emmen): Robbin Oost
Romy Froma (Norg): Romy Froma

Thema's

Partners