Lid van VNO-NCW Noord en ook naar Trendship?

Opening Trendship 2016 21 Sep 2017

Leden van VNO-NCW Noord kunnen met 50 procent korting naar Trendship. Trendship vindt plaats op 19 oktober van 13:00 – 18:00 uur in MartiniPlaza in Groningen. 

Via https://www.trendship.nl/vno-ncw kunnen leden hun gegevens invullen en zich aanmelden. Zij ontvangen een bevestigingsmail met barcode op hun emailadres – via dat emailadres ontvangen zij dan ook de factuur met gereduceerd tarief. 

Over Trendship

Trendship is uitgegroeid tot hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Trendship is jaarlijks tot de laatste stoel uitverkocht met de komst van 1500 mensen die op hoog niveau worden bijgespijkerd. Op donderdag 19 oktober 2017 houdt Trendship vast aan haar succesformule.

De organisatie van Trendship is een productie van het zakelijke platform Noordz. Voor meer informatie over het programma kunt u een kijkje nemen op www.trendship.nl

 

Partners